Producent
Cena brutto
- od 200,00 zł (3)
-
od
do
Kurtka szefa kuchni C.G. Workwear Turin Man Classic
Modna kurtka szefa kuchni z praktycznym zapięciem na guziki, kieszonką na piersi i kieszenią na rękawie. Rękawy można podwinąć i zabezpieczyć za pomocą pętli i przycisku. Otwór wentylacyjny z tyłu zapewnia cyrkulację powietrza. Możliwość prania w 95 ° C, odporna na gniecenie, łatwa w pielęgnacji, odporna na zabrudzenia, pranie przemysłowe. Możliwość zamówienia logo firmy na bluzach kucharskich już od 10 szt. Produkt dostępny w 6 kolorach. Wyprodukowano w Niemczech.
Gramatura: 215 g/m²
Skład: 65% poliester / 35% bawełna
Kod produktu: 03100-01
Znakowanie od: 10 szt.
Metody znakowania: haft komputerowy, naszywka, nadruk
Męska bluza kucharska Karlowsky Noah
Kurtka szefa kuchni o lekkiej tkaninie i dopasowanym kroju. Niekurczliwy materiał 50% poliesteru i 50% bawełny. Posiada podwijane rękawy oraz pasek na karku do przywiązania fartucha. Na lewym rękawie umieszczona jest kieszeń z przegródką na długopisy. Bluza kucharska dostępna jest w 2 kolorach. Zalecane prać produkt w temperaturze do 95°C, możliwe suszenie w suszarce oraz pranie chemiczne. Jest odporny na przebarwienia i łatwy w pielęgnacji. Zamów kurtkę z logo restauracji już od 10 szt.
Gramatura: 150 g/m²
Skład: 50% poliester / 50% bawełna
Kod produktu: JM 25
Znakowanie od: 10 szt.
Metody znakowania: haft komputerowy, naszywka, nadruk
Koszula szefa kuchni Karlowsky New Identity
Elegancka koszula szefa kuchni z twillowego i dekatyzowanego materiału. Produkt wykończony jest szlachetną apreturą. Posiada kontrastowe szwy oraz patki na ramionach. Koszula zapinana jest na zatrzaski tak jak kieszeń na piersi. Obok kieszeni znajduje się przegroda na długopisy. Zamów logo na koszuli firmowej już od 10 szt.
Gramatura: 150 g/m²
Skład: 50% poliester / 50% bawełna
Kod produktu: KY103
Znakowanie od: 10 szt.
Metody znakowania: sitodruk, haft, termotransfer, flock, DTG
Odzież robocza
Ubrania robocze do pracy w powinny być bezpieczne, wygodne, eleganckie i chronić przed niekorzystną pogodą. Materiały i tkaniny do produkcji ubrań roboczych są odporne na zabrudzenia, można je prać w wysokich temperaturach oraz są odporne na zniszczenia i zagniecania. Odzież roboczą można przyozdobić za pomocą dowolnej techniki i metody znakowania tekstyliów (haft komputerowy, nadruk, naszywka). Uniformy firmowe z logo to wizytówka każdego lokalu gastronomicznego z branży Horeca. Identyfikacja wizualna na ubraniach roboczych w postaci logo firmowego, hasła reklamowego, logotypu sponsora czy personalizacja imienna pracowników, podniosą prestiż lokalu.
Rodzaje i kategorie odzieży roboczej
- zapaski kelnerskie, barmańskie / fartuchy biodrowe
- bluzy kucharskie / kurtki szefa kuchni
- koszule bistro
- koszulki robocze
- polary i kurtki robocze
- czapki kucharskie
- spodnie kucharskie
- odzież odblaskowa
Materiały i tkaniny
Wszechstronność użycia odzieży gastronomicznej wymaga zastosowania tekstyliów z najwyższej półki. Oprócz eleganckiego i nowoczesnego wyglądu liczy się także trwałość i odporność. Do produkcji ubrań typu bistro wykorzystuje się najnowocześniejsze tkaniny i materiały, odporne na gniecenie lub częste pranie. Do produkcji swoich koszul, marka Russel wykorzystuje bawełnę typu poplin (popelina), dzięki czemu koszula jest elegancka i wytrzymała a pracownik ma zapewniony komfort noszenia. Z kolei mieszanka polibawełny (policotton) gwarantuje utrzymanie kolorów nawet podczas prania w 50°C, dodatkowo odzież może być suszona w suszarce bębnowej.
Główne zalety ubrań roboczych
- możliwość prania w wysokiej temperaturze nawet do 95°C (pranie przemysłowe)
- odporność materiału na gniecenie, łatwość w pielęgnacji i prasowaniu
- stylowy i elegancki wygląd
- certyfikat WRAP, Oeko Tex
- multifunkcyjne kieszenie, np. na długopis czy notes
- materiał nadający się do zdobienia (haft, nadruk, naszywka)