Fartuch kucharski z wiązaniem krzyżującym na plecach Dennys London

Fartuch kucharski z wiązaniem krzyżującym na plecach Dennys London
Fartuch kucharski z wiązaniem krzyżującym na plecach Dennys London

Niezwykle wygodny fartuch dedykowany do pracy w gastronomii. Fartuch posiada krzyżujące się taśmy na plecach, dzięki czemu odciążony jest kark. Wiązanie wykonane jest w kontrastowym kolorze, z przodu umieszczona jest duża i praktyczna kieszeń. Fartuch dostępny jest w 6 kolorach i można wykonać na nim dowolny nadruk lub haft komputerowy. Pranie w 60 60°C, możliwe wybielanie.

Gramatura: 245 g/m²
Skład: 
65% poliester / 35% bawełna
Kod produktu: DP130

Znakowanie od: 10 szt.
Metody znakowania: haft komputerowy, naszywka, nadruk

Cena brutto: 92,25 zł (netto: 75,00 zł )

Fartuch kelnerski na szelkach Dennys London DP200

Fartuch kelnerski na szelkach Dennys London DP200
Fartuch kelnerski na szelkach Dennys London DP200

Fartuch gastronomiczny z poliestru o wymiarach 71 x 91 cm. Szeroki wybór kolorów. Na tym fartuchu można wykonać tylko nadruk (haft nie jest  możliwy). Fartuch posiada wiązanie w kolorze materiału, regulowane szelki. Wykonany jest z łatwego w konserwacji materiału o gramaturze 195 g/m².

Gramatura: 195 g/m²
Skład:
100% poliester
Kod produktu: DP200

Znakowanie od: 10 szt.
Metody znakowania: haft komputerowy, naszywka, nadruk

Cena brutto: 66,42 zł (netto: 54,00 zł )

Odzież robocza

Ubrania robocze do pracy w powinny być bezpieczne, wygodne, eleganckie i chronić przed niekorzystną pogodą. Materiały i tkaniny do produkcji ubrań roboczych są odporne na zabrudzenia, można je prać w wysokich temperaturach oraz są odporne na zniszczenia i zagniecania. Odzież roboczą można przyozdobić za pomocą dowolnej techniki i metody znakowania tekstyliów (haft komputerowy, nadruk, naszywka). Uniformy firmowe z logo to wizytówka każdego lokalu gastronomicznego z branży Horeca. Identyfikacja wizualna na ubraniach roboczych w postaci logo firmowego, hasła reklamowego, logotypu sponsora czy personalizacja imienna pracowników, podniosą prestiż lokalu.


Rodzaje i kategorie odzieży roboczej

  • zapaski kelnerskie, barmańskie / fartuchy biodrowe
  • bluzy kucharskie / kurtki szefa kuchni
  • koszule bistro
  • koszulki robocze
  • polary i kurtki robocze
  • czapki kucharskie
  • spodnie kucharskie
  • odzież odblaskowa

Materiały i tkaniny

Wszechstronność użycia odzieży gastronomicznej wymaga zastosowania tekstyliów z najwyższej półki. Oprócz eleganckiego i nowoczesnego wyglądu liczy się także trwałość i odporność. Do produkcji ubrań typu bistro wykorzystuje się najnowocześniejsze tkaniny i materiały, odporne na gniecenie lub częste pranie. Do produkcji swoich koszul, marka Russel wykorzystuje bawełnę typu poplin (popelina), dzięki czemu koszula jest elegancka i wytrzymała a pracownik ma zapewniony komfort noszenia. Z kolei mieszanka polibawełny (policotton) gwarantuje utrzymanie kolorów nawet podczas prania w 50°C, dodatkowo odzież może być suszona w suszarce bębnowej.

Główne zalety ubrań roboczych

  • możliwość prania w wysokiej temperaturze nawet do 95°C (pranie przemysłowe)
  • odporność materiału na gniecenie, łatwość w pielęgnacji i prasowaniu
  • stylowy i elegancki wygląd
  • certyfikat WRAP, Oeko Tex
  • multifunkcyjne kieszenie, np. na długopis czy notes
  • materiał nadający się do zdobienia (haft, nadruk, naszywka)
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl